Despre noi

Societatea NOSFERATUM a fost înfiintata în anul 1996 la Arad.
Din anul 2012 ne desfasurat activitatea in forma actuala .
Întotdeauna am fost inovatori în domeniu si ne-am straduit sa ridicam nivelul produselor si serviciilor la standardele occidentale.
Determinare, dorinta de a izbândi, oferirea unor produse calitative, servicii personalizate, deschidere la nevoile si dorintele clientilor acestea sunt coordonatele care au facut posibil ca sc NOSFERATUM srl sa atinga o pozitie remarcabila în cadrul prestatorilor de servicii funerare.
Provocarea viitorului consta în pastrarea acestor relatii apropiate, continuarea dezvoltarii serviciilor, diversificarea produselor si dezvoltarea retelei de furnizare a acestora. Pentru asta însa avem nevoie sa cunoastem opiniile si sugestiile dumneavoastra, sa fim la curent cu ceea ce credeti despre serviciile noastre.

Repatriere

Firma este noastra specializata in repatrierea decedatilor din uniunea europeana la cele mai mici preturi.
Oferim:
– Pretul pe loc ( la telefon )
– Consultanta, consiliere gratuita
– Intocmirea Actelor (in tare unde a avut loc decesul) necesare pentru transport si inmormantare
– Pregatirea decedatului pentru inmormantare
– Articole funerare
Situarea noastră este in vestul Romaniei la graniţa cu Ungaria, precum şi parcul de vehicule specializate pentru transport funerar de care dispunem ne permit efectuarea repatrierilor cu promptitudine şi rapiditate. De asemenea, experienţa vastă pe care am acumulat-o în efectuarea repatrierilor pe întreg teritoriul Europei si nu numai se traduce printr-o solidă cunoaştere a documentaţiei de repatriere şi a demersurilor administrative necesare pentru fiecare stat în parte.

Calitate si Profesionalism

Zeci de ani de activitate la Nosferatum, cu servicii de calitate şi maşini funerare de lux .
Personalul nostru profesionist și grijuliu este dedicat pentru a lucra cu partenerii noastri pentru a oferi asistență în selectarea serviciilor funerare accesibile de înaltă calitate și asistenta pe întreaga perioada serviciilor prestate.

Decesul unui membru al familiei nu trebuie să fie o povară mai mare decât este. Grijile birocratice şi organizatorice nu ar trebui să fie prezente într-un moment atât de greu pentru o familie. E suficientă suferinţa care te cuprinde într-un astfel de moment. De problemele legate de înmormântare se poate ocupa şi altcineva. Dar ar trebui să o facă aşa cum ai visa tu, dacă ai avea mai mult timp pentru toate.

Cu eleganţă, simplitate, fără a omite nimic din cele pe care le presupune o înmormântare tradiţională sau în stil nou. Şi chiar despre tradiţie, calitate, lux şi servicii funerare de excepţie dar şi de noutăţi în domeniu vorbim în cazul uneia dintre cele mai vechi firme de servicii funerare din Arad: Nosferatum. O tradiţie care nu e uşor de dus în condiţiile în care activitatea pe care o derulează o astfel de firmă are de a face cu necazul şi suferinţa oamenilor.

Ce servicii vă oferim?

Tanatopraxia este un procedeu foarte complex folosit pentru a conserva corpurile neînsuflețite.
Unul dintre procedeele de pregătire a persoanei decedate pentru înmormântare este îmbălsămarea sa. Procedeul de îmbălsămare este diferit acum față de modul cum era realizată la început. Acum, tot mai des îmbălsămarea este realizată folosind o tehnică numită tanatopraxie.
Procedura de tanatopraxie confera persoanei decedate un aspect aproape identic cu infatisarea reala, permite familiei si celor apropiati sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit si, nu in ultimul rand, se castiga timpul necesar pentru organizarea in cele mai mici detalii a ceremoniei de inmormantare.

Transportul sicriului din locul în care se află (casa funerara, casă, morgă) până la destinația prevăzută pentru serviciul organizat pentru dvs.

Compania Nosferatum Funerare este capabilă să organizeze transportul funerar pe intreg teritoriul Romaniei cat si in/din strainatate.

Flota de autovehicule este una eficienta si eleganta fiind periodic inlocuita pentru a ne perite sa mentinem standardele inalte de calite si profesionalism.

Este momentul în care decesul unei persoane devine oficial comunității. Comemorarea ei se desfășoară iar solidaritatea este exprimată familiei în ceea ce privește tradițiile, convingerile religioase, concepțiile etice și dorințele morților.

În interiorul casei funerare, în cadrul Sali de priveghi, este permisa si posibila sustinerea tutututuror slujbelor religioase.

Firma noastra este specializata in repatrierea decedatilor din uniunea europeana la cele mai mici preturi

Oferim:

 • Pretul pe loc ( la telefon )
 • Consultanta ,consiliere gratuita
 • Intocmirea Actelor (in tare unde a avut loc decesul) necesare pentru transport si inmormantare
 • Pregatirea decedatului pentru inmormantare
 • Articole funerare

Actele necesare pentru acordarea ajutorului de deces sunt:

 • Cerere tip (anexa nr. 39) pentru persoanele asigurate cu contract sau declaratie de asigurare;
  sau
 • Cerere pentru plata ajutorului de deces pentru pensionari;
 • Certificat de deces in original si copie;
 • Actul de identitate al solicitantului in original si copie;
 • Acte de stare civila ale solicitantului, din care sa rezulte gradul de rudenie cu decedatul, sau dupa caz, actul care atesta calitatea de mostenitor, tutore, curator, in original si copie;
 • Acte din care sa rezulte ca s-au suportat cheltuieli ocazionate de deces;
 • Certificatul de incadrare intr-o categorie de persoane cu handicap sau actul medical prin care se atesta boala care l-a facut inapt pentru munca pe copil si data ivirii acesteia.

Acest serviciu funerar se doreste a fi o alternativa la inhumare. Noul Cod Civil republicat 2011 stipuleaza la sectiunea a 4-a „Respectul datorat persoanei si dupa decesul sau” Art. 80 (1) Orice persoana poate determina felul propriilor funeralii si poate dispune cu privire la corpul sau dupa moarte.

In timpul desfasurarii tuturor operatiunilor necesare in vederea incinerarii, corpurile persoanelor decedate vor fi tratate cu demnitatea si respectul cuvenit, conform normelor stabilite in Standardul European EN 15017 din 2006 pentru serviciile funerare precum si in Codul de Etica al ICF (International Cremation Federation).

În caz de deces, apelați cu încredere la serviciile noastre

FORMULAR DE CONTACT